TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı18.07.2018Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında tarih yazıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mahalle yollarında asfaltlama seferberliğine devam ediyor.
Haber Detayı17.07.2018Kaşüstü’nde dev altyapı yatırımına başlandıTrabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, Trabzon’un en yoğun yerleşim yerlerinden biri olan Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon şebeke sorunlarını çözüme kavuşturmak için inşa çalışmalarına başladı.
Haber Detayı17.07.2018Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanındaTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında bugün gerçekleştirildi.
Haber Detayı16.07.2018Mavi Yıldız Çiçeklerinin yolu tamamlanıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Kadiralak Yayla yolunun inşasına aralıksız olarak devam ediyor. Yeşilyol Projesi çerçevesinde Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresinden (DOKAP) sağlanan ödenekle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Tonya’dan Kadiralak Yaylası’na kadar olan 8 km’lik yolun inşasına ara verilmeden devam ediliyor.
Haber Detayı16.07.2018Muhtarlardan Büyükşehir’e teşekkürTrabzon Büyükşehir Belediyesinin şehrin her köşesinde gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında memnuniyetlerini ifade ediyor.
Haber Detayı16.07.2018Büyükşehir Belediyesi okul gibi hizmet veriyorTrabzon Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği Yaz Okulu yoğun katılımla devam ediyor.
Haber Detayı15.07.2018Trabzon Botanik ziyaretçi akınına uğradıTrabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri sona erdi.
Haber Detayı15.07.201815 Temmuz milletimizin yazdığı destandır15 Temmuz Şehit Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Trabzon’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.
Haber Detayı15.07.201815 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Trabzon’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Haber Detayı14.07.2018Karadeniz kültürü Trabzon Botanik’te sergilenecekOrtahisar ilçesinin mahalle muhtarlarına Trabzon Botanik’i tanıtan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz kültürünün her yönüyle Trabzon Botanik’te sergileneceğini ifade etti.
Haber Detayı14.07.2018Hainler asla başarılı olamayacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 15 Temmuz Destanı’nın 2’inci yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde emelleri olan şer odakları, hainler ve yerli işbirlikçilerinin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını ifade etti.
Haber Detayı13.07.2018Büyükşehir Belediyesi KPSS kursu başlıyorKPSS (KamuPersoneli Seçme Sınavı)’ye girecek adaylara destek olabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kurs düzenleniyor.
Haber Detayı13.07.2018Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuzda yine vatandaşları ücretsiz taşıyacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu geçen yıl olduğu gibi bu yılda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle il genelindeki tüm otobüs hatlarında ücretsiz toplu taşımacılık hizmeti vereceklerini söyledi. ?
Haber Detayı12.07.2018Denizden Trabzon Botanik’e yürüyüş yolu ile ulaşılacakTrabzon Botanik’i basın mensuplarına tanıtan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, denizden Trabzon Botanik’e yürüyüş yolu ile ulaşmanın mümkün olacağını söyledi
Haber Detayı11.07.2018Büyükşehir her yerdeİl genelinde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde yaşanan heyelan olaylarına da kısa sürede müdahalede bulunurken heyelanların tekrarlamaması için gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştiriyor.
Haber Detayı11.07.2018Sümela’ya teleferik için ihale süreci resmen başladıTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi.
Haber Detayı10.07.2018Yeni hükümetimizin açıklanması ile şehir olarak demokrasi ve ülkemiz için sevindik Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, Türkiye’nin şahlanışına vesile olacağına yürekten inandığını ifade ederken, 16 bakanın yer aldığı kabinenin hayırlı olmasını diledi.
Haber Detayı10.07.2018Trabzon’da kadınlar plajı hizmete girdiTrabzon Büyükşehir Belediyesi, sadece kadınların yararlanabildiği Kadınlar Plajını hizmete soktu.
Haber Detayı09.07.2018Gez dünyayı gör Trabzon Botanik’iTrabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon’a kazandırmakta olduğu dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri bugün düzenlenen törenle başladı.
Haber Detayı08.07.2018Trabzon Botanik yarın görücüye çıkıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a kazandırdığı dev eserlerden biri olan Trabzon Botanik’i, yarın görücüye çıkartıyor.
1234567...