TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı22.05.2019BÜYÜKŞEHİRİN ÇOCUK İFTARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı’dan günümüze ulaşan Ramazan geleneklerinden ‘çocuk iftarı’ ile Müslüman ülkelerde 2014 yılından bu yana her yıl Ramazan ayının 15'inde Dünya Yetimler Günü münasebetiyle düzenlenen geleneksel ‘yetim iftarı’nı birleştirerek, Trabzon’daki yüzlerce çocuğu iftar sofrası etrafında bir araya getirdi.
Haber Detayı22.05.2019VEFAT EDEN İŞÇİ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASIİlimiz Ortahisar ilçesi genelinde kanalizasyon ana kollektör ve şebekelerin temizlenmesi ve görüntülenmesi işi, belediyemize bağlı TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, 28 Haziran 2018 tarihinde ihale edilmiş, söz konusu ihale sonucu İstanbul merkezli Kanalize İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile sözleşme yapılmıştır.
Haber Detayı22.05.2019TİSKİ'DEN SU KESİNTİSİ DUYURUSUOrtahisar ilçemiz Kutlugün Mahallesi mevkisinde ana isale hattı güzergâhında meydana gelen heyelan nedeniyle oluşan büyük çaptaki arızanın giderilmesi için deplase çalışması yapılacaktır. Söz konusu çalışma 25.05.2019 Cumartesi gecesi 01.00 itibarıyla başlayacak olup 48 saat sürecek zorunlu su kesintisi yapılacaktır.
Haber Detayı22.05.2019BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETECEK Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi bünyesinde solucan gübresi üretmeye hazırlanıyor.
Haber Detayı22.05.2019BAŞKAN ZORLUOĞLU, BAŞKONSOLOS MİKATSADZE’Yİ AĞIRLADITrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze’yi makamında kabul etti. ?
Haber Detayı21.05.2019BAŞKAN ZORLUOĞLU, DOĞAL GAZ ALTYAPI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDITrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Aksa Karadeniz Doğal Gaz firması yöneticilerini kabul ederek, Trabzon merkezinde ve ilçelerinde yürütülen altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Haber Detayı21.05.2019ANADOLU’DAKİ ESKİ RAMAZAN GELENEKLERİ BÜYÜKŞEHİR ELİYLE YAŞATILIYORTrabzon halkı, bu yıl daha zengin içerikle Ramazan etkinlikleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla, il merkezi ve ilçelerde Anadolu’daki eski Ramazan geleneklerini doyasıya yaşıyor. ?
Haber Detayı20.05.2019BAŞKAN ZORLUOĞLU, KTÜ’NÜN 64. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA TÖRENİNE KATILDITrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesinin (KTÜ) 64. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı. ?
Haber Detayı18.05.2019BAŞKAN ZORLUOĞLU, 19 MAYIS DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı
Haber Detayı17.05.2019BÜYÜKŞEHİRİN İFTAR SOFRASI BU KEZ HAYRAT’TA KURULDUTrabzon Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde düzenlediği iftar programları, Ramazan bereketini ve birlik beraberliği ilçe sakinlerine da yaşatmaya devam ediyor.
Haber Detayı17.05.2019KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HAN, DOĞUM GÜNÜNDE ANILDIMuhteşem Kanuni Sultan Süleyman Vakfı tarafından, Kanuni Sultan Süleyman Han’ın doğumunun 524’üncü yıldönümü dolaysıyla düzenlenen anma programı, Kanuni Parkı’nda gerçekleştirildi.
Haber Detayı15.05.2019BAŞKAN ZORLUOĞLU YÜZLERCE ANNE İLE İFTAR YAPTITrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, büyükşehir belediyesinin iftar etkinlikleri kapsamında İpekyolu Fuar alanında organize edilen Anneler Günü iftarında yüzlerce anne ile birlikte iftar yaptı.
Haber Detayı14.05.2019TARİHİ DAMALTI DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN ZORLUOĞLU’NA ZİYARETTarihi Damaltı Derneği yönetimi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Haber Detayı13.05.2019AĞRILI TARAFTARLAR BÜYÜKŞEHİRİN İFTAR ÇADIRINDA ORUÇ AÇTITrabzon’da Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play - Off 2. kademe maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşan Ağrı 1970 Spor’un yöneticileri ve çok sayıda taraftarı, maçın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin fuar alanında kurduğu iftar çadırında Trabzon halkıyla birlikte iftar yaptı.
Haber Detayı13.05.2019ALMANYA'NIN DORTMUND KENTİNDE 'TRABZON MEYDANI' AÇILDIAlmanya'nın Dortmund kentindeki merkezî bir meydana ‘Trabzon Meydanı’ ismi verildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau meydanın yeni isminin yazıldığı tabelayı birlikte açtı. ?
Haber Detayı13.05.2019TRABZON TOPLU ULAŞIMINA 20 YENİ OTOBÜSTrabzon Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım filosunu 20 yeni otobüs ile güçlendirmek üzere meclis kararı aldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gerçekleştirilen oturumunda 20 yeni otobüs alınmasına oy birliğiyle karar verildi.
Haber Detayı10.05.2019BAŞKAN ZORLUOĞLU, İLK İLÇE İFTARINI OFLULARLA YAPTITrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçelerdeki ilk iftar programını Of’ta gerçekleştirdi.
Haber Detayı10.05.2019BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ BAŞKAN VEKİLİ ATAMAN’IN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Başkan Vekili Atilla Ataman’ın dün akşam saatlerinde vefat eden annesi Hacer Ataman’ın cenazesi Şalpazarı’nda toprağa verildi.
Haber Detayı09.05.2019BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MÜLTECİ ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL YAŞAM ALANI PROJESİNDE Çeşitli vesilelerle Trabzon’da misafir olan mülteci çocuklar için devreye giren Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Göç İdaresi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ortaklığında anlamlı bir proje hayata geçirilecek.
Haber Detayı08.05.2019BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE BEM-BİR-SEN SOSYAL DENGE TAZMİNATINI İMZALADI?Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) arasında Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarındaki memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.
1234567...