TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı17.10.2018Belediyesporlu koşucular fırtına gibiTrabzon’da hafta sonu yapılan Bölgesel Kros Liginde Trabzon Büyükşehir Beldespor’un U18 erkek takımı birinci, U16 erkek takımı ise üçüncü oldu.
Haber Detayı17.10.2018Çal Mağarasının yolunda asfaltlama çalışması yapıldıTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy ilçesinin Çal Mahallesi’nde bulunan Çal Mağarasına giden yolda asfaltlama çalışması yaptı.
Haber Detayı17.10.2018Trabzon Milli Pul Sergisi ziyarete açıldıUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) işbirliğiyle düzenlenen ‘Trabzon Milli Pul Sergisi’ Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde açıldı.
Haber Detayı17.10.2018Barışa en büyük katkıyı sanatçılar sağlıyorTrabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Trabzon Sanat Günleri’nin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Dünya barışına en büyük katkıyı sağlayan, en önemli temeli oluşturan hakikaten sanatçılarımızdır.
Haber Detayı16.10.2018Amatör Spor Haftası ödül töreni düzenlendiAmatör Spor Haftası ödül töreninde katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gençlerin amatör spor ile zararlı alışkanlıklardan korunmasının önemine dikkat çekerken, “Bu amaçla mesailerini amatör spora veren şehrimizin değerli spor insanlarına halkımız adına özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
Haber Detayı16.10.2018Otobüs ve suya zam yapmayacağızTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hemşehrileriyle olan sohbetlerinde Trabzon’da içme suyu ücretleri ile belediye toplu taşımacılığına kesinlikle zam yapmayacaklarını yineledi.
Haber Detayı16.10.2018Belediyesporlu tekvandocular harıl harılTrabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir Kalkınma Gençlik Merkezi’ndeki spor salonunu ziyaret ederek Belediyesporlu Tekvandocuların idmanını izledi.
Haber Detayı15.10.2018Hafif Raylı Sistem programa alınacakTrabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumlarına devam edildi.
Haber Detayı14.10.2018Bakan Turan ve Başkan Gümrükçüoğlu yatırımları değerlendirdiUlaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da yapımı devam eden bazı yatırımları yerinde incelediler. Kaşüstü Kavşağı, Kaşüstü Kur'an Kursu ve Çağlayan-Yalıncak-Çimenli-Kaşüstü Yolu inşaatlarını denetleyen Bakan Turan ve Başkan Gümrükçüoğlu, yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Haber Detayı14.10.2018Yollar istinat duvarları ile örülüyor Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 4,5 yılda il genelindeki mahallelerde inşa ettiği istinat duvarlarının (beton duvar-taş duvar) toplam maliyeti 25 milyon TL’yi buldu.
Haber Detayı13.10.2018Büyükşehir çalışıyor muhtarlar takdir ediyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi il genelindeki asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ederken yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinden takdir topluyor.
Haber Detayı12.10.2018Mahallelere yatırım yağdıTrabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından geride kalan 4,5 yılda Trabzon’un 18 ilçesinde gerçekleştirilen asfaltlama ve betonlama işlemlerinin yatırım miktarı 331 milyon TL’yi aştı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Mahallelerimize Cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırımı yapmış bulunuyoruz” dedi.
Haber Detayı11.10.2018Hizmette durmak yokTrabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde asfaltlama seferberliğine ara vermeden devam ediyor.
Haber Detayı11.10.2018Büyükşehir Belediyesi dershanesinde eğitime başlandıTrabzon Büyükşehir Belediyesinin 2012 yılında uygulamaya koyduğu, ücretsiz oluşundan dolayı dönemin önde gelen dershanelerinin tepki gösterdiği Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu, 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine 1385 öğrenci ile başladı.
Haber Detayı10.10.2018GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ AKADEMİSİ VE MÜZESİ TRABZON’DA KURULACAKTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TÜRKSOY’un geleneksel Türk müziği akademisi ve geleneksel Türk müziği müzesini Trabzon’da kurma kararı aldığını müjdeledi.
Haber Detayı10.10.2018Türk Otağı, tarihi belediye binasında hizmete açıldıTürk Dünyası İşbirliği Haftası kutlamaları çerçevesinde, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY)’un, Türk Dili konuşan 14 Türk cumhuriyetinin Kültür Bakanlarının oluşturduğu Daimi Konseyinin müşterek sarayı olan Türk Otağı, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin tarihi binasında hizmet açıldı.
Haber Detayı09.10.2018Türk dünyası Trabzon’da bir araya gelecek Türk Otağı Trabzon’da açılacakTürk Dünyası İşbirliği Haftası kutlamaları çerçevesinde, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY)’un kuruluşunun 25. yılı sempozyumu Trabzon’da gerçekleştirilecek.
Haber Detayı08.10.2018Şehir Tiyatrosu gönüllü oyuncu seçmeleri yapıldı ?Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2018-2019 dönemi gönüllü oyuncu seçmeleri gerçekleştirildi.
Haber Detayı08.10.2018Fahiş fiyat artışlarını Alo 188’e bildirinTrabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi, il genelinde denetim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Haber Detayı07.10.2018Büyükşehir’den Trabzonspor’a saha desteğiTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha yapacak. Trabzonspor ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi arasında konuyla ilgili protokol imzalandı.
1234567...