TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı19.01.2018Başkan Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişinde bulunduTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mimarlar Odası Trabzon Şubesini ziyaret ederek Oda yönetimiyle görüş alışverişinde bulundu.
Haber Detayı18.01.2018Türkiye’nin en modern hayvan bakım merkezi hizmete girdiTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ortahisar ilçesi Çağlayan Mahallesi Kendirli Mevkii’nde inşa edilen Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi hizmete girdi.
Haber Detayı17.01.2018Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatını kabul ettiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Haber Detayı17.01.2018Kitap kurtlarına ödülleri verildiTrabzon Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen Geleneksel Kitap Okuma Yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Haber Detayı15.01.2018Başkan Gümrükçüoğlu, Belediye çalışanlarıyla bir araya geldiSivil toplum kuruluşları ve Belediye çalışanları ile sık sık bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu geleneğini yeni yılda da sürdürüyor.
Haber Detayı14.01.2018Büyükşehir Belediyesi 1 yılda 13 milyon yolcu taşıdı Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında 13 milyon 63 bin 551 yolcu taşıdı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Gece gündüz demeden halkımıza hizmet için varız” dedi.
Haber Detayı13.01.2018Trabzon şampiyonanın öne çıkan şehri olacakTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu’nu makamında kabul etti. Başkan Gümrükçüoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikaroğlu, Türkiye’nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık başvurusunda yer alan Trabzon hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Haber Detayı12.01.2018Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu büyülüyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosunun sahnelediği “Garmagaruşuk” isimli Trabzon komedisinin prömiyer gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Haber Detayı12.01.2018Şalpazarı çıkartmasıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Şalpazarı ilçesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.
Haber Detayı11.01.2018Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe yönetimi ağırladı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Haber Detayı10.01.2018Trabzon basını Çalışan Gazeteciler Gününde bir araya geldiTrabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” programı Trabzon basınını bir araya getirdi. Etkinlikte ahrete intikal eden basın mensupları rahmetle yâd edildi.
Haber Detayı09.01.2018En acı günde en iyi hizmetCenaze yıkama, kefenleme ve nakil hizmetlerini ücretsiz olarak halka sunan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bu alandaki hizmetleri 2017 yılında önemli noktalara ulaştı.
Haber Detayı08.01.2018Kadroya geçişte hiçbir hak kaybı yaşanmayacakKamuda taşeron pozisyonunda çalışan işçilerin kadroya geçirilmesine yönelik olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başta kıdem tazminatları olmak üzere kazanılmış hiçbir hakkın kaybolmayacağını söyledi.
Haber Detayı07.01.2018Çok iş yaptık, daha çok iş yapacağızTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi çalışanları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Haber Detayı06.01.2018Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi yetenek avına çıkacakTrabzon Büyükşehir Belediyesi Müzik Akademisi Kuruluş Çalıştayı’nın sonuç raporu yayımlandı.
Haber Detayı05.01.2018Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu perdelerini açtıTrabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu perdelerini açtı. Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki her Çarşamba günü tiyatro gösterisi sahneleyecek olan Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu ilk oyunu ile Trabzonlularla buluştu.
Haber Detayı04.01.2018Tam Otomatik Katlı Otoparkı inşasına başlanıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.
Haber Detayı03.01.2018Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında yollara 298 bin ton asfalt serdiTrabzon’un mahalle yollarını Trabzon halkına layık hale getirmek için yol çalışmalarına özel önem veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında kendi tesislerinde 298 bin ton asfalt üreterek yollara serdi.
Haber Detayı02.01.2018Başkan Gümrükçüoğlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Balta’yı ağırladıTBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Detayı02.01.2018Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu perdelerini açıyorTrabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu perdelerini sanatseverlere açıyor. Büyükşehir Tiyatrosu Ocak, Şubat ve Mart aylarındaki her Çarşamba günü “Garmagaruşuk” isimli Trabzon komedisini sahneleyecek.
12345678910...