TarihBaşlıkHaber Özeti
Haber Detayı17.11.2017Sahilde neler yapılacağına halk karar verdiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tahkimat ve dolgu çalışmaları tamamlanan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi I. etap alanında uygulanacak olan projeyi Trabzon halkının taleplerine göre hazırlatıyor. ?
Haber Detayı17.11.2017Büyükşehir Belediyesporda hedef 2020 Tokyo OlimpiyatlarıTrabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü yetiştirdiği sporcularla Trabzon ve ülke sporuna önemli katkılar sağlıyor.
Haber Detayı16.11.2017Hakemliği çok daha saygın düzeylere çıkaracak olan Trabzonlu hakemlerdirTrabzon’da aday hakemlikten il hakemliğine terfi eden 30 hakeme düzenlenen törenle kokartları verildi.
Haber Detayı16.11.2017Kazan dairesi sorumluları eğitime tabi tutuldurabzon Büyükşehir Belediyesi hava kirliliğiyle mücadele amacı ile çalışmalarına kapsamlı şekilde devam ediyor.
Haber Detayı15.11.2017Spora ve sporcuya desteklerimizi arttırarak sürdüreceğiz 2017-2018 eğitim-öğretim yılı okul sporları açılış töreni 19 Mayıs Spor Salonunda bugün gerçekleştirildi.
Haber Detayı14.11.2017Durmak yok, kentsel dönüşüme devam Kentsel dönüşüme tabi tutularak halkın kullanıma sunulan zağnos Vadisi’nde incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi. ?
Haber Detayı14.11.2017Başkan Gümrükçüoğlu şampiyonları ödüllendirdi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Wako Worl Kıckboxing Şampiyonasında dünya şampiyonu olan Nagihan Kalyoncu ile aynı turnuvada dereceye giren Trabzonlu sporcular ve antrenörlerini ödüllendirdi.
Haber Detayı13.11.2017Aramıza nifak tohumları ekmeyi başaramayacaklar?Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Kutlugün Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti.
Haber Detayı12.11.2017KİTAP KOKUSU KÜLTÜRÜN TEMEL ADIMIDIR Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl ikincisi yapılan Kitap Okuma Yarışması’nın değerlendirme sınavı bugün yapıldı.
Haber Detayı12.11.2017Gümrükçüoğlu, Ulaşım Dairesi çalışanlarıyla bir araya geldiTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesinin çalışanlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Haber Detayı11.11.2017Ötekileştirenler insanlarımızı ‘başörtülü ve başörtüsüz’ olarak ayıranlardı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TÜMSİAD Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Sohbetleri” programında işadamları ile bir araya geldi.
Haber Detayı10.11.2017Taşkıran’da asfalta devamTrabzon Büyükşehir Belediyesi il sathında asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Haber Detayı10.11.2017Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79’uncu yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ahirete irtihalinin 79’uncu yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle anıldı.
Haber Detayı09.11.2017Başkan Gümrükçüoğlu, Genç Girişimcileri ağırladı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tayfun Özlü ile beraberindeki kurul üyeleri Ali Saylam, Çetin Meral, Serdar Çakıroğlu ve Selçuk Demir’i makamında kabul etti.
Haber Detayı09.11.2017Atatürk’ün en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdırTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Haber Detayı09.11.2017Maraş Caddesi için ‘B’ planı devreye alınıyorTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maraş Caddesi’ndeki trafik sorununun çözümü için hazırlanan ‘B’ planını Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde kamuoyuna takdim etti.
Haber Detayı08.11.2017Başkan Gümrükçüoğlu Şehircilik Şurasına katıldıTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Şehircilik Şurası’na katıldı.
Haber Detayı07.11.2017Trabzon için gece gündüz iş başındayızTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Atapark Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber Detayı07.11.2017Belediyespor’un başarılı boksörleri ödüllendirildiTrabzon Büyükşehir Belediyespor, başarılı boksörlerini altınla ödüllendirdi. Avrupa 3’üncüsü olan boksörler Mücahit İlyas ve Ayşegül Sağır ile antrenörleri Cahit Süme ve Davut Çınarlar altınla ödüllendirildi.
Haber Detayı06.11.2017Meydan Parkı ilgi odağı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Arif Çetin’e 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanını (Meydan Parkı) gezdirerek bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
12345678910...