TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU VE İTFAİYE ERİ ALIMI SÖZLÜ SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Belediye Başkanlığımız tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak olan Zabıta Memuru alımı ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak olan İtfaiye Eri alımına ilişkin başvuruların değerlendirilmesi neticesinde;

Adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı sayıda aday sınava çağırılmaya hak kazanmıştır. Listelerdeki sıralamada hatalar olduğu tespit edilmiş olup,  listelerin düzeltilmiş şekli ilandadır.

1.       8. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ LİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

2.       8. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( C SINIFI EHLİYETLİ LİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

3.       9. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ ÖNLİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

4.       9. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( C SINIFI EHLİYETLİ ÖNLİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

5.       10. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

6.       10. DERECE İTFAİYE ERİ KADROSU ( C SINIFI EHLİYETLİ LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

7.       7. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ; MİMARLIK , ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA, ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ, JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ, MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ, İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ, HARİTA MÜHENDİSLİĞİ, ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ , GIDA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

8.       7. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ; LİSANS DÜZEYİNDEN EĞİTİM VEREN FAKÜLTELERİN VETERİNERLİK MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

9.       8. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ  HERHANGİ BİR LİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

10.   9. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ; ÖNLİSANS DÜZEYİNDE EĞİTİM VEREN YÜKSEK OKULLARIN İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ , HARİTA TEKNİKERLİĞİ , MAKİNE TEKNİKERLİĞİ ,ELEKTRONİK TEKNİKERLİĞİ PROGRAMLARI MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

11.   10. DERECE ZABITA MEMURU KADROSU ( B SINIFI EHLİYETLİ  HERHANGİ BİR ÖNLİSANS MEZUNLARI) İÇİN SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN LİSTESİ için tıklayın.

*İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru alımı Sözlü Sınavı 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:00’dan itibaren Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapılacaktır.

*İtfaiye Eri Uygulama Sınavına  katılacak adayların sınavı 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 09:00’dan itibaren “Yenimahalle Fuar Alanı”nda yapılacaktır.

·         Sınava girmeye hak kazanan adayların sınav giriş belgesinin çıktısı ve kimlik belgeleri ile belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde hazır olmaları gerekmektedir. (Sınav Giriş Belgeleri adayların mail adreslerine gönderilecektir. Sınav Giriş Belgeleri mail adreslerine ulaşmayan adaylar belgelerini sınav günü sınav merkezinden temin edebilirler.)

·         Uygulama Sınavına Girecek olan İtfaiye Eri adayları, uygulama sınavı için eşofmanları ve spor ayakkabılarıyla gelmelidir.

·         Personel alım  işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan, sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecek, Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen tarihte sınava katılmayanlar, haklarını kaybetmiş sayılcaktır.

17 Aralık 2018