BÜYÜKŞEHİR’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN DESTEĞİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘11 Ayın Sultanı’ Ramazan ayında dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, 18 ilçede gerekli tespitleri yapılan dar gelirli 11 bin aileye gıda kartı dağıtımını sürdürüyor.
 
Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Soysal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, belediyede kaydı olan 5 bin 675 aileye her ay düzenli olarak gıda yardımı yapıyor. Ekipler ayrıca Ramazan ayı için 18 ilçede belirledikleri 11 bin ihtiyaç sahibi aileye yardım kartı dağıtımını sürdürüyor. Destek kartları, Büyükşehir personeli tarafından vatandaşlara ikamet adreslerinde teslim ediliyor.
 
HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal belediyeciliğe her zaman özel önem verdiklerini belirterek, “5 yıldır ‘önce insan’ dedik ve çalışmalarımızı bu anlayış doğrultusunda sürdürdük. Sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önem nedeniyle yaşlılarımız, gençlerimiz, çocuklarımız ve özel gereksinimli bireylerimizle ilgili önemli projeleri hayata geçirdik. Yine Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimiz dar gelirli, engelli ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlarımıza her ay düzenli olarak gıda kartı dağıtımı yapmaktadır. Bunun yanında mübarek Ramazan ayında 18 ilçemizde titiz bir çalışma sonucu belirlenen 11 bin aileye gıda kartı dağıtılmaktadır. Bunu yaparken de ekiplerimiz vatandaşlarımızı bizzat evlerinde ziyaret ederek, kartlarını teslim etmektedir. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in başta Trabzonlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Tarih: 11 Mart 2024

Galeri